Snel uw huis verkopen?

Verkoop uw huis binnen 30 dagen!

Vraag direct een bod aan

Vul het formulier in om een gratis en vrijblijvend bod te ontvangen op uw woning.

i Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

Onze werkwijze

De onderstaande stappen zijn de stappen die we doorlopen om tot een overeenkomst te komen.

1
Meld uw woning aan

2
De waarde wordt bepaald

3
U ontvangt een bod

4
Uw huis is verkocht!

Hoe werkt een bod aanvraag op uw huis

Als wij uw bod aanvraag op uw huist ontvangen hebben, dan gaan we vrijblijvend voor uw aan de slag. Dit houdt in dat we de factoren die de prijs van uw woning grotendeels bepalen, gaan onderzoeken. Dit zijn zaken zoals de prijzen van huizen bij u in de buurt die vergelijkbaar zijn. Daarnaast kijken we naar andere omgevingsfactoren zoals uitvalswegen, basisscholen, winkels, et cetera.

Op basis van deze informatie, brengen wij een richtprijs uit. Deze richtprijs zullen wij onderbouwen. Vanaf dat moment is het aan u om er eventueel wat mee te doen. Mocht u besluiten niks met het bod te willen doen, helemaal geen probleem. Er zijn verder geen kosten aan verbonden. U krijgt een gratis bod op uw huis.

Mocht u besluiten de optie verder te onderzoeken met ons, dan gaan we met u kijken wat uw persoonlijke wensen en eisen zijn. Dit doen we in een persoonlijk gesprek waar we ook een huisbezoek brengen. Hier kunnen we zaken bespreken zoals het moment van de overdracht. Wellicht wilt u langer blijven wonen in uw huis tot u in uw volgende huis terecht kan, of zelfs de woning voor een bepaalde termijn terug huren van ons. Het is allemaal mogelijk. We denken met u mee om tot een oplossing te komen. U krijgt een voorstel op maat.

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies accepteren