Veelgestelde vragen

We hebben een selectie gemaakt van veelgestelde vragen, opgedeeld in verschillende categorieën. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Nee, u heeft verder geen enkele verplichtingen nadat u uw woning heeft aangemeld bij Domus Verkoop.

Aanvragen bod

In het snelste geval kan het in enkelen dagen. Dit is echter onder de meest optimale condities. Er kunnen factoren meespelen die het proces kunnen vertragen, bijvoorbeeld een eventuele hypotheek die nog op uw woning rust. Banken hanteren gemiddeld minimaal drie weken aan doorlooptijd voor de afhandeling.

Domus Verkoop is niet regiogebonden, dat wil zeggen dat we landelijk actief zijn.

Ja. Gemiddeld wordt er in de markt door huizen opkopers tussen de 70% en 85% betaald op basis van de vrije verkoopwaarde. Domus Verkoop zit hier boven, wij betalen gemiddeld 90% van de verkoopwaarde uw woning.

Nee. Als er sprake is van een eindbod, dan is er geen sprake meer van financieringsvoorbehouden. Tenzijn dit anders aangegeven is.

Het eerste bod dat uitgebracht wordt, is een richtprijs. Dan gaan we samen kijken wat de wensen en verplichtingen naar elkaar toe zijn. Op basis van deze eventuele afspraken wordt een prijsafspraak gemaakt. Deze prijsafspraak geldt als een definitief bod.

Nee. De staat waarin uw woning maakt niets uit. De staat van de woning wordt meegenomen in de prijs. Het is van belang dat u, mocht er sprake zijn van achterstallig onderhoud op uw woningn, dit zo snel mogelijk in het traject aangeeft om latere teleurstelling te voorkomen.

Dat ligt aan de persoonlijke afspraken die er gemaakt zijn. Zo is het mogelijk dat u nog een tijdje blijft wonen, bijvoorbeeld tot het moment u een andere woning heeft gevonden. We kijken in eerste instantie naar uw wensen.

Domus Verkoop is een onderdeel van Domus Invest. Domus heeft ruim 30 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Domus Verkoop bestaat uit een team van drie medewerkers. Met deze kleine organisatie streven wij na zo weinig mogelijk overhead te hebben en u zo een en zo goed mogelijk bod te kunnen doen voor uw huis. Doordat we een kleine organisatie zijn, zijn de lijntjes ook kort. Dat maakt het contact erg Persoonlijk.

Ga naar Domus Invest
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies accepteren